ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ
28_11_2020

Fully Flat Cassette

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ως ηγέτης της αγοράς η Daikin ανοίγει  και πάλι το δρόμο. Ο μοναδικός σχεδιασμός της νέας  πλήρως εντοιχιζόμενης κασέτας  συνδυάζει την υψηλή ενεργειακή απόδοση με υψηλά επίπεδα άνεσης.  Η νέα κασέτα είναι μια ευέλικτη και σύγχρονη λύση στον κλιματισμό.

Η πλήρως εντοιχιζόμενη κασέτα δημιουργήθηκε ειδικά για την Ευρωπαϊκή αγορά και είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας της Daikin με τη γνωστή εταιρεία σχεδιασμού προϊόντων yellow design . Η yellow design έχει κερδίσει περισσότερα από 80 διεθνή βραβεία σχεδιασμού και καινοτομίας και ανάμεσα στους πελάτες της συγκαταλέγονται οι εταιρείες BMW, British American Tobacco, Lufthansa, GlaxoSmithKline, Pelikan, Hoesch, Swatch and Lindt& Sprüngli .

Η Daikin διαθέτει την πρώτη επίπεδη κασέτα οροφής  που ενσωματώνεται πλήρως στην οροφή. Χάρη στο νέο σχεδιασμό της η μονάδα μπορεί να τοποθετηθεί μέσα σε μία μόνο πλάκα ψευδοροφής, επιτρέποντας την εγκατάσταση ηχείων και πυροσβεστήρων στις παρακείμενες πλάκες. Η Daikin διαθέτει την πρώτη κασέτα που ταιριάζει πλήρως σε μια στάνταρ πλάκα ψευδοροφής Ευρωπαϊκού τύπου.

Στόχος των σχεδιαστών μας  ήταν μια διακριτική κασέτα που να ενσωματώνεται τέλεια στη διακόσμηση ενός σύγχρονου γραφείου και ταυτόχρονα να προσφέρει κορυφαία αποδοτικότητα και απόλυτη άνεση χάρη στην προηγμένη τεχνολογία της.