ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ
12_04_2021

VESTAL

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Διεύθυνση

Vestal Group skoubourdis
Αγ. Πέτρος, Πύλι, Κως, ΤΚ 85300
Χώρα, Κάλυμνος, TK 85200 

Επικοινωνία

E info@vestalgroup.gr 
Τ 2242042270 (Κως)
F 2242041644 (Κως)
Τ 22430 29688 (Κάλυμνος)

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η Εταιρεία Vestalgroup Skoubourdis ιδρύθηκε το 1981 με την επωνυμία Σκουμπουρδής & Σια ΟΕ και έδρα την Κάλυμνο. Δραστηριοποιείται στον κλάδο του ξύλου - επίπλου, διαθέτοντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών που απευθύνονται τόσο σε επιχειρήσεις όσο και σε καταναλωτές. Το 2008 η εταιρεία στα πλαίσια της νέας στρατηγικής και στοχεύοντας στην ανανέωση προχωρά στην αλλαγή του διακριτικού της συμβόλου σε Vestal σηματοδοτώντας την αρχή μιας νέας πορείας. Tο όνομα Vestal εμπνεύστηκε απο την Εστιάδα, θεότητα της Ελληνικής μυθολογίας που πρoστάτευε την Ιερή φλόγα της θεάς Εστίας. Η θεότητα Vestal είναι σύμβολο της θαλπωρής, του σπιτιού και της οικογενειακής γαλήνης, αξίες που χαρακτηρίζουν την εταιρία μας και προβάλλουν το φιλικό της πρόσωπο. Το όνομα Vestal εκφράζει την βασική φιλοσοφία της εταιρίας η οποία είναι η εξυπηρέτηση και η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες των πελατών και των  προμηθευτών της. Με βάση αυτό το διακριτικό και ανταποκρινόμενη σε στοχευμένες λύσεις με βάση τις συγκεκριμένες ανάγκες της κάθε κατηγορίας πελατών της διακρίνεται στις: 

• VESTAL WOOD: Κατασκευή κουφωμάτων Γερμανικού τύπου και επίπλων κουζίνας. 

Κεντρικές πόρτες, κουφώματα, κουζίνες, ντουλάπες, εσωτερικές πόρτες, ειδικές κατασκευές.

• VESTAL HOTEL FURNITURE: Εξοπλισμός Ξενοδοχείων και καταστημάτων 

Κεφαλάρια, κρεβάτια, κομοδίνα, τουαλέτες, σκαμπό, έπιπλα αποσκευών, τραπεζάκια, ντουλάπες, πόρτες, καρέκλες - πολυθρόνες, ειδικές κατασκευές, reception, bar, mini bar, πέργολες, συνεδριακά κέντρα, παιδικές χαρές.

• VESTAL FURNITURE SOLUTIONS: Καταστήματα εμπορίας επίπλων 

Κρεβατοκάμαρες, τραπεζαρίες, μπουφέδες, τραπέζια κουζίνας, επιπλοσυνθέσεις, πολυθρόνες, σαλόνια, έπιπλα γραφείου, έπιπλα κήπου, έπιπλα βεράντας, παιδικά έπιπλα, καρέκλες γραφείου.