ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ
13_04_2021

SAINT GOBAIN

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Διεύθυνση

Saint-Gobain Glass Hellas
Λεωφόρος Καλαμακίου 37, 17455 Άλιμος

Επικοινωνία

Τ 210 9854406
F 210 9854408
E Gerasimos.galiatsatos@saint-gobain.com

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η Saint-Gobain Glass είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές επίπεδου γυαλιού στον κόσμο, και αποτελεί κομμάτι του τομέα Προηγμένων Υλικών (Innovative material) της Saint-Gobain.

Στο επίκεντρο του τμήματος  επιπέδου γυαλιού (Flat Glass Division), η Saint-Gobain Glass ειδικεύεται στην κατασκευή float γυαλιού  και επιστρωμένου γυαλιού σε κενό με την μέθοδο magnetron.

Γραμμές παραγωγής γυαλιού

Η Saint-Gobain Glass διαθέτει 37 γραμμές παραγωγής σε όλο τον κόσμο (συμπεριλαμβανομένων 10 σε κοινοπραξίες) και 16 γραμμές παραγωγής επιστρωμένων υαλοπινάκων (μαλακής επίστρωση - magnetron) και παράγει μια σειρά από διαφορετικούς τύπους γυαλιού: float, έγχρωμου, low-e γυαλί, διαμαντέ, πολυστρωματικά (laminate), καθρέπτες...

Η Saint-Gobain Glass είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής γυαλιού στην Ευρώπη, και το n° 2 σε όλο τον κόσμο.

Η Saint-Gobain Glass έχει παρουσία στην Ελληνική αγορά για πάνω από 100 χρόνια μέσω ανεξάρτητων αντιπροσώπων και διαβλέποντας την μεγάλη ανάγκη για ποιοτικό γυαλί στην Ελλάδα ίδρυσε το 1992 την Saint-Gobain Glass Hellas. Η εταιρεία είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη και προώθηση όλων των προϊόντων στην Ελληνική αγορά και κατέχει σήμερα περίπου το 20% του συνόλου της αγοράς με ιδιαίτερη έμφαση στα προϊόντα αιχμής. Στους ενεργειακούς υαλοπίνακες η εταιρεία κατέχει ένα ποσοστό που υπολογίζεται πάνω από 35%.