ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ
15_04_2021

MORPHOS

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Επικοινωνία

Αγίας Άννης 97, Αγ. Ι. Ρέντη
tel: 210-3459090
e-mail: sales@morphos.gr
www.morphos.gr

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η morphos designs ξεκίνησε να γράφει την ιστορία της στο χώρο του σχεδιασμού και της παραγωγής σύγχρονων και νεωτεριστικών επίπλων, το καλοκαίρι του 1984.

Δημιουργήθηκε για να καλύψει τις παραγωγικές ανάγκες της «Νέο Κατοικείν», της οποίας οι μη-συμβατικές για εκείνη την εποχή απόψεις ήταν δύσκολο να υλοποιηθούν από τους υπάρχοντες τότε συμβατικούς κατασκευαστές επίπλων. Από τότε και μέχρι σήμερα κατασκευάζουμε έπιπλα τα οποία εσωκλείουν το μεράκι μας και την καλή τέχνη πίσω από το Κατοικείν. Κάπως έτσι άλλωστε συνέχισε η ιστορία μας αφού ήμασταν οι πρώτοι που πριν από δεκαετίες εισηγάγαμε τη μόδα του γωνιακού καναπέ.

Η εταιρεία μας ευαισθητοποιημένη εδώ και χρόνια από τις περιβαλλοντικές εξελίξεις, χρησιμοποιεί μεθόδους παραγωγής που επιβαρύνουν το λιγότερο δυνατό το περιβάλλον και τη φύση.

Γι' αυτό και όλοι μας οι σκελετοί είναι μεταλλικοί.

Αυτό σε συνδιασμό με την τεχνική μας επάρκεια ύστερα από την κατασκευή 100.000+ προϊόντων και επίσης με τα αρίστης ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούμε, μας δίνει τη δυνατότητα να σας δίνουμε 10ετή εγγύηση.

Tο εργοστάσιό μας είχε ανέκαθεν ως βασική του αξία το ενδιαφέρον για την απόλυτη κάλυψη και εξυπηρέτηση των αναγκών των συνεργατών-πελατών του.

Γι' αυτό και οι σχέσεις μας είναι σχέσεις εμπιστοσύνης και διαρκείας.

Επισκεφθείτε μας στο χώρο μας. Εκεί που δημιουργούμε το 100% ελληνικό έπιπλο.

Γιατί ο κόσμος μας είναι o...morphos.