ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ
15_04_2021

MARKILUX

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Επικοινωνία

Rudolf-Diesel-Straße 5, D-48282 Emsdetten - DE
0080062754589 (χωρίς χρέωση)

Ναταλία Μαράντου (Service/Support/Distribution)
+492572927343

info@markilux.com
www.markilux.gr

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Οι καινοτομίες markilux είναι εντυπωσιακά πρακτικές.

Η markilux είναι η κορυφαία γερμανική εταιρεία, με πολυβραβευμένα συστήματα σκίασης εξωτερικού κι εσωτερικού χώρου 100% made in Germany, που διακρίνονται για τις καινοτομίες, την πρωτοπορία και την αισθητική τους. Ασχολείται αποκλειστικά με τη σκίαση κι έχει τον έλεγχο από την αρχική σχεδίαση μέχρι την τελική φάση της παραγωγής, ενώ και η τοποθέτηση γίνεται από εξουσιοδοτημένους εφαρμογείς. Έτσι, η markilux γράφει την ιστορία της εξέλιξης των συστημάτων σκίασης.

Υπάρχουν τρία κύρια χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν στη markilux διαρκή πρωτοπορία. 

• Εφαρμόζει στην πράξη την προηγμένη Open SPACE TECHNOLOGY που ενσωματώνει στα συστήματα σκίασης πρακτικές καινοτομίες και μετατρέπει κάθε ανοικτό χώρο σε ένα living room, ικανοποιώντας στο μέγιστο βαθμό τις απαιτήσεις για άνεση, ασφάλεια κι ελεγχόμενο περιβάλλον.

• Το εργοστάσιο της markilux είναι το μοναδικό που κατασκευάζει τους σκελετούς αλλά και τα τεντόπανα ώστε να δεσμεύεται με ολική εγγύηση ποιότητας για το τελικό προϊόν. 

• Η markilux έχει ως δεδομένη την εξέλιξη κι έτσι τα προϊόντα της έχουν την ποιότητα και την αισθητική ώστε να αντέχουν στο χρόνο αλλά κι είναι έτοιμα να υποδεχθούν βελτιώσεις και μελλοντικές καινοτομίες.

Η markilux μετατρέπει την επιτυχία της σε συγκριτικό πλεονέκτημα και η τεχνογνωσία που αποκτά της δίνει σχεδιαστικό και κατασκευαστικό προβάδισμα. Η εταιρεία διανέμει υψηλής ποιότητας τέντες, πέργκολες, συστήματα εξωτερικής κι εσωτερικής σκίασης σε περισσότερες από 30 χώρες, από τον Αρκτικό Κύκλο μέχρι τον Ισημερινό. Επώνυμοι σχεδιαστές δημιουργούν μηχανισμούς, τέντες και τεντόπανα, στόρια και περσίδες με διαχρονική αισθητική. Η markilux έχει μια διαρκώς ανανεούμενη γκάμα από τεντόπανα υψηλής ποιότητας σε περισσότερα από 250 σχέδια και μοτίβα. Τα συστήματα σκίασης έχουν εύκολη και σχεδόν αθόρυβη λειτουργία, εφοδιάζονται με φωτισμό LED (spots και μπάρες), επιδέχονται αυτοματισμούς όπως τηλεχειρισμό κι αυτόματη ενεργοποίηση ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.

Η επιλογή  markilux είναι σίγουρη, εντυπωσιακή, διαχρονική. Κι αυτό αποδεικνύεται από τα πολλά βραβεία που συνεχώς κερδίζουν τα προϊόντα της.