ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ
13_04_2021

K-constructions

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Διεύθυνση

Ερμού 46, Κορυδαλλός, Πειραιάς, 18122, Νομός Αττικής

Επικοινωνία

Τ +30 2104966980
Μ +30 697 697 2652, +30 697 697 2651
E info@k-constructions.grinfo@kcg.grinfo@kcre.gr

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

H K-constructions αποτελεί μια οικοδομική εργολαβική και οικογενειακή επιχείρηση. Από γενιά σε γενιά εξελίσσεται και προσαρμόζεται στις ανάγκες της αγοράς και των νέων τεχνικών και υλικών, προσφέροντας πάντα τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας στις υπηρεσίες της. 

Έχοντας κερδίσει πάνω από όλα την εκτίμηση των πελατών, για το άρτιο των εφαρμογών της, συνεχίζει να δίνει στην αγορά αυτό που λείπει από την παροχή υπηρεσιών στο κατασκευαστικό στάδιο των μονώσεων και των εφαρμογών επένδυσης επιφανειών με εμφανή πατητή τσιμεντοκονία. Την πραγματική αξιοπιστία, την καθαρή και ειλικρινή προσέγγιση της εκάστοτε προσφερόμενης υπηρεσίας, αποφεύγοντας την εξαπάτηση και την λογική των πρόχειρων εφαρμογών.

Όντας εργολαβική επιχείρηση επιλέγει και χρησιμοποιεί υλικά εταιρειών που της εξασφαλίζουν τα υψηλότερα πρότυπα εφαρμογών. Όλα τα χρησιμοποιούμενα υλικά των εφαρμογών της φέρουν τα ανάλογα πιστοποιητικά και πληρούν συγκεκριμένες τεχνικές προδιαγραφές. Αρχή της, η δοκιμή και ο έλεγχος νέων υλικών, σε δικούς της χώρους, πριν αυτά τα εφαρμόσει σε έργα. 

Βασική αρχή της K-constructions αποτελεί η συνέπεια στα λεγόμενα της, στα ραντεβού της και στα χρονοδιαγράμματα της. Βασίζει την λειτουργία της στην αλήθεια και στην συνέπεια. Η έναρξη και η αποπεράτωση των εφαρμογών της γίνεται πάντα σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχει ορίσει κατά την εκάστοτε τιμολόγηση της. 

Οι μελέτες εφαρμογής της είναι πάντα αναλυτικές και στην λογική της βήμα προς βήμα, περιγραφής. Αυτό συμβαίνει διότι επιθυμεί ο εκάστοτε πελάτης να γίνεται κοινωνός και να κατανοεί, στο επίπεδο που αυτό είναι εφικτό, το τι ακριβώς θα εφαρμοστεί στο χώρο του. 

Η εξυπηρέτηση μετά την παροχή της οποιαδήποτε επιλέξιμης υπηρεσίας και την υλοποίηση αυτής είναι ίσως το σημαντικότερο σημείο στο οποίο διαφοροποιείται η K-constructions από τον ανταγωνισμό.

Υπηρεσίες: Μονώσεις ταρατσών, Εξωτερική θερμομόνωση, Εσωτερική θερμομόνωση, Ειδικές εφαρμογές στεγανοποίησης, Ανερχόμενες υγρασίες, Επισκευή/Αναστολή διάβρωσης