ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ
12_04_2021

INVER

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Διεύθυνση

Σωρού 22, 15125 Μαρούσι, Αθήνα

Επικοινωνία

Τ 210-6109930-34
F 210-6109935
E inver.gr@valspar.com

Website

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

H Inver είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς βιομηχανικών χρωμάτων και πουδρών βαφής στην Ευρώπη. Ανήκει στον αμερικανικό όμιλο Valspar που κατέχει ηγετική θέση στην παγκόσμια βιομηχανία χρωμάτων. Με εργοστάσια σε περισσότερες από 25 χώρες σε όλο τον κόσμο, οκτώ από τα οποία σε διάφορες  ευρωπαϊκές χώρες, η Valspar προσφέρει μια πρωτοποριακή γκάμα χρωμάτων και πουδρών βαφής που απευθύνονται σε αρχιτεκτονικές εφαρμογές. Οι πούδρες βαφής Inver και Sythia Pulvin  έχουν χρησιμοποιηθεί σε εκατοντάδες σημαντικά αρχιτεκτονικά έργα, προσφέροντας στους αρχιτέκτονες λύσεις που συνδυάζουν υψηλή αισθητική και αυξημένη προστασία σε αντίξοες καιρικές συνθήκες. Η Inver με μια ξεχωριστή δομή, την Inver Architectural, προσφέρει στην αγορά των κατασκευών προϊόντα και υπηρεσίες ειδικά μελετημένα γι’ αυτήν, δημιουργώντας έτσι τις νέες τάσεις στην αισθητική και θέτοντας νέα δεδομένα στα ποιοτικά χαρακτηριστικά των πουδρών βαφής. Οι πούδρες Synthia Pulvin προσφέρουν μέσα από ένα δίκτυο εγκεκριμένων βαφείων σε όλη την Ευρώπη μακρόχρονες εγγυήσεις εξασφαλίζοντας έτσι την ποιοτική επάρκεια  της βαφής και την απουσία προβλημάτων και αστοχιών που συχνά προκαλούν τεράστια προβλήματα στις κατασκευές. 

Τα προϊόντα της Inver περιλαμβάνουν:

- Πολυεστερικές πούδρες βαφής για αρχιτεκτονικές κατασκευές πιστοποιημένες κατά Qualicoat Class 1 & 2 και GSB Standard & Master.
- Μια ευρύτατη γκάμα από πούδρες ειδικών εφέ, ιδιαίτερης αισθητικής και αυξημένης αντοχής.
- Πούδρες σουμπλιχρωμίας για τη βαφή απομίμησης ξύλου κι άλλων υλικών.  
- Πούδρες με ειδικά χαρακτηριστικά και προδιαγραφές.

Η Inver East Med A.E., θυγατρική εταιρία του ομίλου Valspar, υπεύθυνη για τη δραστηριότητά του στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια, προσφέρει μια πλήρη εμπορική και τεχνική υποστήριξη στους πελάτες του αλλά και στον ευρύτερο κλάδο των κατασκευών:

- Άμεση διαθεσιμότητα 700 προϊόντων επιλεγμένων για αρχιτεκτονικές εφαρμογές.
- Ουσιαστική και αποτελεσματική τεχνική υποστήριξη στους πελάτες μας.
- Συνεργασία με αρχιτέκτονες, μηχανικούς και κατασκευαστές στην επιλογή των κατάλληλων πουδρών που να καλύπτουν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις συγκεκριμένων έργων.
- Παραγωγή ειδικών πουδρών με βάση δείγμα, χωρίς απαίτηση ελάχιστης ποσότητας.
- Παροχή εγγύησης όπου συντρέχουν οι απαραίτητες προϋποθέσεις. 
- Εμπορική και τεχνική υποστήριξη σε περισσότερες από 60 χώρες μέσω του δικτύου της Valspar. Ιδιαίτερα στις χώρες των Βαλκανίων, η Inver East Med έχει αξιόλογη παρουσία μέσω θυγατρικών εταιριών ή αντιπροσώπων.  

Η Inver East Med A.E με ένα επιτελείο έμπειρων στελεχών είναι σε θέση να παρέχει χρήσιμες πληροφορίες και υπηρεσίες γύρω από τη βαφή, πριν και μετά την πώληση.