ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ
20_10_2019

Ξενοδοχείο Bill & Coo

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Βασική μέριμνα ήταν η δημιουργία ενός περιβάλλοντος χαλάρωσης με την χρήση χαμηλού σε ένταση και διακριτικού φωτισμού. Στον κεντρικό εξωτερικό χώρο έχουμε μια διαβάθμιση της έντασης αλλά και του είδους του φωτισμού, από το φωτεινό χώρο του εστιατορίου μέχρι τον χώρο χαλάρωσης γύρω από την πισίνα. Κυρίαρχο στοιχείο είναι το φωτιστικό εφέ με την χρήση οπτικών ινών στην πισίνα. Το μεγαλύτερο ποσοστό των φωτιστικών σωμάτων είναι τεχνολογίας Led, τα οποία είναι κατάλληλα για τις δύσκολές συνθήκες του νησιού. Στις σουίτες του ξενοδοχείου ο φωτισμός ακολουθεί το μινιμαλιστικό αρχιτεκτονικό ύφος. Τέλος δημιουργήθηκε μία σύνθεση με κυκλικά φωτιστικά ειδικά για τα δωμάτια του Bill & Coo.

Αρχιτέκτονας: Παύλος Νινιός