ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ
02_03_2021

IFI

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Διεύθυνση

Αγίας Παρασκευής 128, 15232 Χαλάνδρι, Αττική

Επικοινωνία

T 210 6742094
E info@ifigroup.gr

Website

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η IFI είναι η εταιρεία που δημιούργησε το πρώτο κέντρο μελέτης φωτισμού στην Ελλάδα. Από το 1989, ο Φρειδερίκος Αναγνωστάκης, ιδρυτής της IFI, σε στενή συνεργασία με μία ομάδα από ταλαντούχους αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και έμπειρους μηχανολόγους καθιέρωσε την αρχιτεκτονική φωτισμού παρέχοντας λύσεις για χώρους με τις πιο εξειδικευμένες απαιτήσεις. 

Βασικός στόχος της κάθε μελέτης είναι το τρίπτυχο σχεδιασμού, απόδοσης και χαμηλής κατανάλωσης. Η μοναδική αρχιτεκτονική ταυτότητα του κάθε έργου αναδεικνύεται μέσα από διαχρονικές λύσεις που εγγυώνται την καλύτερη δυνατή σχέση κόστους – ποιότητας και την μεγαλύτερη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας. 

Η διαδικασία σύνθεσης αρχιτεκτονικού φωτισμού υλοποιείται σε διαφορετικά στάδια ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε έργου. Σκαριφήματα, γραμμικά και φωτορεαλιστικά σχέδια, κατασκευαστικές λεπτομέρειες, φωτομετρική και ενεργειακή ανάλυση. Η εκάστοτε μελέτη φωτισμού ολοκληρώνεται με  προδιαγραφές - ανεξάρτητες από προϊόντα. Η υλοποίησή της δεν δεσμεύεται με συγκεκριμένες εταιρείες καθώς οι προδιαγραφές απαντώνται σε προϊόντα διαφόρων κατασκευαστών . 

Παρακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις, η IFI δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην παροχή και εφαρμογή ενεργειακά αποδοτικών λύσεων φωτισμού. Με τον τρόπο αυτό, η IFI σήμερα είναι η εταιρεία με τα περισσότερα ολοκληρωμένα έργα LED στην Ελλάδα. 

Το καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, η εμπειρία 25 ετών αλλά κυρίως το πλήθος και η ποιότητα των πραγματοποιημένων έργων είναι η εγγύηση που παρέχει η IFI για την υψηλή παροχή υπηρεσιών.