ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ
11_04_2021

HAFELE

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Διεύθυνση

Häfele Information Office 
Τ.Θ. 28
19014 Καπανδρίτι Αττικής

Επικοινωνία

Τ +30 210 617 95 44
F +30 210 617 95 45
Ε info@hafele.gr

Website

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η πύλη στον κόσμο των εξαρτημάτων. Η Häfele κατέχει ηγετική θέση στο χώρο των εξαρτημάτων. Συνεργάζεται με αρχιτέκτονες, μηχανικούς, σχεδιαστές και κατασκευαστές κτιρίων και επίπλων και συμμετέχει δυναμικά σε όλους τους τομείς του σχεδιασμού, της παραγωγής και της κατασκευής του επίπλου. Η γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνει: 

Εξαρτήματα επίπλων
Με περισσότερα από 30.000 εξαρτήματα προσφέρουμε στους ξυλουργούς, επιπλοποιούς, εμπόρους και στη βιομηχανία του επίπλου μία πολυδιάστατη σειρά προϊόντων εξαίρετης ποιότητας. Χάρη στην πρωτοπόρα τεχνολογία θεωρείται η Häfele ο πρωτεργάτης στο χώρο των συνδέσμων. Σύνδεσμοι που επινοήθηκαν, αναπτύχθηκαν και παράγονται στα εργοστάσια της Häfele όπως οι Minifix, Maxifix, Rafix και Onefix χρησιμοποιούνται σήμερα παγκοσμίως. Ολοκληρωμένες λύσεις της Häfele τοποθετούνται σε κουζίνες, υπνοδωμάτια, μπάνια και γραφεία και χαρίζουν στα έπιπλα λειτουργικότητα και μοντέρνο design.

Δείτε περισσότερα εδώ 

Είδη κιγκαλερίας
Με περισσότερα από 20.000 είδη κιγκαλερίας όλων των πρωτοπόρων κατασκευαστών στις αποθήκες μας διαθέτουμε ένα τεράστιο ετοιμοπαράδοτο υλικό. Επιπλέον η πολυμορφία της δικής μας παραγωγής, μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε σε αρχιτέκτονες, μηχανικούς, σχεδιαστές, εργολάβους τεχνική υποστήριξη και εξατομικευμένες λύσεις προσαρμοσμένες στις δικές τους απαιτήσεις.

Δείτε περισσότερα εδώ 

Dialock - το ηλεκτρονικό σύστημα κλειδώματος
Το Dialock είναι το έξυπνο σύστημα αναγνώρισης και κλειδώματος. Η τεχνολογία Transponder επιτρέπει το άνοιγμα και το κλείσιμο χωρίς να απαιτείται αφή και εξασφαλίζει βέλτιστη ασφάλεια ακόμη και σε περίπτωση απώλειας του κλειδιού.

Δείτε περισσότερα εδώ