ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ
02_03_2021

ΓΡΑΨΑΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Επικοινωνία

Κεντρικά γραφεία - Έκθεση
Μεσογείων 179, Νέο Ψυχικό, 115 25 Αθήνα
Τ 2106771404
Φ 2106771405

Εργαστήριο
Σ. Σκίπη 9, Νέο Ψυχικό, 115 25 Αθήνα
Τ 2106721126

www.a-grapsas.gr

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το 1970 ο κος Γράψας Αναστάσιος ίδρυσε την εταιρία Α. Γράψας η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των γύψινων κατασκευών και διακόσμησης.

Με όραμα την δημιουργία μιας επιτυχημένης εταιρίας στο χώρο αυτό, που θα μπορεί να προσφέρει έργο αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος με τις κατασκευές της, κατάφερε να υλοποιήσει τη σημερινή μορφή της εταιρίας Α. Γράψας.

Η εταιρία, σήμερα, δραστηριοποιείται ως πρωτοπόρα εταιρία στο χώρο των γύψινων διακοσμήσεων, στις εφαρμογές ξηράς δόμησης και στις εξωτερικές κατασκευές με τη χρήση σύγχρονων υλικών.

Η Α. Γράψας μέσα από μια μακροχρόνια πορεία έχει πλέον αποκτήσει τεχνογνωσία, εμπειρία στον χειρισμό μεγάλων έργων, υποδομή σε έμψυχο και άψυχο δυναμικό ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλων των ειδών τις κατασκευές. 

Με μεγαλύτερο ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα την τεράστια ποικιλία σχεδίων αλλά και την ανάπτυξη του Δημιουργικού της τμήματος, έχει καταφέρει να ανανεώνει και να συντηρεί τα παλιά της σχέδια καθώς και να δημιουργεί νέα.

Η Α. Γράψας αναλαμβάνει τη μελέτη, κατασκευή και την τοποθέτηση των προϊόντων της με τον πιο άψογο και κατασκευαστικά ορθό τρόπο. Το τμήμα κατασκευών που απαρτίζεται από αρχιτέκτονες, μηχανικούς, εργοδηγούς και εξειδικευμένους τεχνίτες έχει ως κύριο μέλημά του την άψογη και τεχνικά αρτιότερη υλοποίηση του έργου.