ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ
22_01_2020

Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η EUROPA, έχοντας πάντα ως βασική προϋπόθεση την προσφορά προϊόντων υψηλής αισθητικής, κορυφαίας ποιότητας και μέγιστης ασφάλειας, διαθέτει ποικιλία από θωρακισμένες πόρτες, που καλύπτουν ακόμη και τις δυσκολότερες απαιτήσεις.

Σε αυτά τα πλαίσια προσφέρει τη Νέα, Αναβαθμισμένη Γενιά Πορτών Ασφαλείας EUROPA, που καλύπτουν κάθε σας ανάγκη σε κάθε επίπεδο ασφάλειας.

Οι Πόρτες EUROPA - Gardesa παράγονται σύμφωνα με το πρότυπο UNI EN 14351-1 και έχουν περάσει από τις πιο σκληρές και αξιόπιστες δοκιμές και ελέγχους σύμφωνα με διεθνή πρότυπα.

Διατίθενται στα μοντέλα:

F3000C Κατηγορίας Ασφαλείας 3: αποτελεί τη βασική έκδοση των θυρών ασφαλείας με ατσάλινα πλαίσια ενίσχυσης. 

Mimetic Κατηγορίας Ασφαλείας 3: μοντέρνας εκκεντρικής σχεδίασης, με δυνατότητα επιλογής πολλών χρωμάτων και με σύγχρονο εξοπλισμό τόσο για εξωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους.

Cavo Dynamic – Cavo Futura Κατηγορίας Ασφαλείας 3: και τα 2 μοντέλα λειτουργούν με ηλεκτρονικό σύστημα που επιατρέπει το αυτόματο κλείδωμα και ξεκλείδωμα της πόρτας χωρίς κλειδιά.  Η έκδοση Cavo Futura διαθέτει επιπροσθέτως ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου με πρόσθετες δυνατότητες

RZ98C Κατηγορίας Ασφαλείας 4: παρέχει την υψηλότερη κατηγορία ασφαλείας. Η κατηγορία ασφαλείας 4 τοποθετείται συνήθως σε τράπεζες, καταστήματα κοσμημάτων, εργαστήρια και απομακρυσμένα πολυτελή σπίτια.

Για τις επενδύσεις των πορτών υπάρχει η δυνατότητα επιλογής μασίφ ξύλου, mdf με βαμμένο καπλαμά, ξύλο και μάρμαρο και άλλες. Οι πόρτες κατηγορίας ασφαλείας 3 διαθέτουν κλειδαριά με κύλινδρο υψηλής ασφαλείας European Cylinder Scudo 5000 καθώς και ροζέτα προστασίας από μαγγάνιο που είναι αδιαπέραστο από τρυπάνι και πριόνι για ύψιστη αντιδιαρρηκτική προστασία της κλειδαριάς. Η πόρτα κατηγορίας ασφαλείας 4 είναι διαθέσιμη με κλειδαριά ασφαλείας MOTTURA με χαλύβδινο πυρήνα REPLAY και επιπλέον κύλινδρο υψηλής ασφαλείας EURO-Profil Cylinder καθώς και ροζέτα προστασίας από μαγγάνιο.

Παράλληλα, η EUROPA παρέχει τις EUROPA DOORS, δίνοντας τη δυνατότητα για εναλλακτική πρόταση με πιο πολλές επιλογές σχεδίων και τύπων πόρτας με βάση τα υλικά, τόσο εξωτερικής όσο και εσωτερικής χρήσης. Οι EUROPA DOORS φέρουν πιστοποιητικά ανεμοπίεσης, αντιδιάρρηξης, ηχομόνωσης και θερμοδιαπερατότητας. Είναι διαθέσιμα διάφορα μοντέλα:

Zebrano με το χαρακτηριστικό μοτίβο,
Moderna με πιο σύγχρονες γραμμές,
Tradicia παραδοσιακού τύπου,
Aluminio με στοιχεία inox,
Solid Wood με συμπαγές ξύλο.

Η βασική σειρά με τις παντογραφικές πόρτες διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων, ενώ οι πόρτες με επένδυση αλουμινίου διακρίνονται σε απλές και inox, καλύπτοντας όλες τις επιπλέον ανάγκες.

Είναι διαθέσιμες σε 2 επιλογές σασί, το Standard με 12 σημεία κλειδώματος και το S14 με 14 σημεία κλειδώματος. Οι επενδύσεις τους προσφέρουν επιλογή χρωμάτων μεταξύ Laminate, Κόντρα Πλακάζ, Zebrano και Ανεγκρέ. Μαζί με τις πόρτες, συνδυάζονται κλειδαριές ασφαλείας, τόσο με μικρό κλειδί και μύλο ασφαλείας, όσο και με αλλαγή συνδυασμού αλλά και ηλεκτρονικές.

Για περισσότερα πατήστε εδώ