ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ
15_04_2021

DUROSTICK

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Αθήνα

Πάτημα Κορορέμι, 19300 Aσπρόπυργος Αττικής
Τ 2116003500-599 
F 2105599612

Θεσσαλονίκη

BI.ΠΕ.Θ. - Σίνδος Ο.Τ 44 Οδός ΔΑ 10, 57022
Τ 2310797365
F 2310797367

Τεχνική Υποστήριξη

T 210 5516500
technical@durostick.gr

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

H εταιρία DUROSTICK με έτος ίδρυσης το 1988 είχε και έχει ως σκοπό και στόχο τη διάκρισή της στον τομέα των σύγχρονων κατασκευών με την παραγωγή και διάθεση στην αγορά υψηλής ποιότητας πιστοποιημένων και καινοτόμων προϊόντων. 

Σήμερα, η DUROSTICK κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων παραγωγών δομικών προϊόντων με ισχυρή παρουσία στην Ελλάδα, στην Κύπρο σε πολλές χώρες των Βαλκανίων, στη Γεωργία, στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς και σε πλειάδα χωρών της Μέσης Ανατολής.  

Η DUROSTICK παράγει και διαθέτει στην αγορά περισσότερα από 300 διαφορετικά προϊόντα καλύπτοντας ευρύ φάσμα αναγκών στη νέα κατασκευή κτιρίων και κατοικιών, στη συντήρηση, στην επισκευή, στην ανακαίνιση και στη διακόσμηση. 

Η DUROSTICK παρέχει χιλιάδες λύσεις με τα προϊόντα της, τα οποία κατατάσσονται στις ακόλουθες οκτώ κατηγορίες: 

1. Συγκόλληση, αρμολόγηση και φροντίδα επενδύσεων από κεραμικά πλακίδια, μάρμαρα, γρανίτες, φυσικές ή τεχνητές πλάκες κ.ά. 
2. Στεγανωτικά, σφραγιστικά και αδιαβροχοποιητικά επιφανειών. 
3. Προϊόντα για υδραυλικές εργασίες. 
4. Συγκολλητικά γενικής ή ειδικής χρήσης.
5. Βελτιωτικά κονιαμάτων και ειδικού σκοπού-χρήσης κονιάματα. 
6. Αστάρια, υποστρώματα, χρώματα και βερνίκια.
7. Καθαριστικά και προστατευτικά σπιτιού & αυτοκινήτου (γενικής & ειδικής χρήσης προϊόντα). 
8. Ενεργειακά (εξοικονόμηση) δομικά προϊόντα.

Το τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης της DUROSTICK σε συνεργασία με αναγνωρισμένα εθνικά και ευρωπαϊκά, ιδιωτικά και δημόσια εργαστήρια, συνεχώς βελτιώνει τα ήδη υπάρχοντα προϊόντα, ενώ παράλληλα αναπτύσσει περί τα οκτώ με δέκα νέα υλικά (προϊόντα) ετησίως. 

Με ευρύ προσανατολισμό στον καταναλωτή, ιδιώτη ή επαγγελματία της οικοδομής, η Τεχνική Υποστήριξη της DUROSTICK επανδρωμένη με πλειάδα μηχανικών αλλά και επαγγελματιών από ποικίλους τομείς της οικοδομής παρέχει πλήρη υποστήριξη όπου και όταν της ζητηθεί, μέσω τηλεφώνου, e-mail, εφαρμογών web, smart phones, tablets αλλά και  με φυσική παρουσία των ανθρώπων της όπου και όταν κριθεί αναγκαίο. 

Σήμερα η DUROSTICK απασχολεί περισσότερους από 210 εργαζόμενους στις εγκαταστάσεις της στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, αριθμός που πρόκειται να αυξηθεί σε συνάρτηση με προγραμματισμένες νέες επενδύσεις της εταιρίας έως το 2018.