ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ
06_03_2021

DMOD

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Επικοινωνία

Αριστοτέλους 23, Καλλιθέα
Τ +30 210 9222505
Ε info@dmod.gr, www.dmod.gr
facebook
youtube

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Design MODules

Το d.Mod είναι μια εταιρεία δημιουργίας και παραγωγής επίπλων, φωτιστικών και αντικειμένων design που δραστηριοποιείται στην Αθήνα, εμπνευσμένη και υλοποιημένη από το Γκάυ Στεφάνου, σκηνογράφο, και το Μιχάλη Φραγκή, οικονομολόγο.

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή των προιόντων πραγματοποιείται σε εργαστήριο  στο υπόγειο του εκθεσιακού χώρου όπου γίνεται επεξεργασία υλικών όπως μασίφ ξυλεία, κόντρα πλακέ, σίδερο, τσιμέντο  καθώς και ηλεκτρολογικές εργασίες. Ο εκθεσιακός χώρος λειτουργεί και ως κατάστημα για τα προιόντα της εταιρίας αλλα και με αντικείμενα από εξωτερικούς συνεργάτες, χρηστικά και διακοσμητικά.   

Το κατάστημα και το εργαστήριο συνεργάζονται για την τροποποίηση των προιόντων ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη, ενώ υπάρχουν και προιόντα σχεδιασμένα να εφαρμόζουν σε οποιονδήποτε χώρο (modular systems). 

Όλα τα έπιπλα και τα φωτιστικά μας είναι σχεδιασμένα βάσει λιτής και σύχρονης αισθητικής φροντίζοντας ταυτόχρονα την σταθερότητα του τελικού προϊόντος, την ανθεκτικότητα στον χρόνο και την εύκολη προσαρμογή και τοποθέτηση σε διαφορετικούς χώρους. Έχοντας τον έλεγχο όλων των φάσεων παραγωγής, μπορούμε να κρατάμε το χρόνο παράδοσης σε ανταγωνιστικά επίπεδα χωρίς να θυσιάζουμε στο ελάχιστο την ποιότητά μας.

Στο site και e-shop της εταιρίας μας, μπορεί κανείς να βρει όλες τις τεχνικές πληροφορίες των προϊόντων που ήδη παράγουμε καθώς και πλήρη σειρά αρχείων autocad  και μοντέλων 3d για τοποθέτηση των αντικειμένων σε οποιοδήποτε σχεδιαστικό πρόγραμμα.