ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ
13_04_2021

VRV

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Τα συστήματα VRV της Daikin είναι μια καινοτόμος λύση διαχείρισης κλιματισμού που παρέχει βέλτιστη άνεση και έλεγχο, ενώ ταυτόχρονα επιβαρύνει λιγότερο το περιβάλλον και παρέχει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας.

Βασικές προκλήσεις για τον κλιματισμό εσωτερικών χώρων

• Πώς μπορεί η ενσωμάτωση ανάκτησης θερμότητας να μειώσει το λειτουργικό σας κόστος και τις εκπομπές CO2;
• Πώς μπορείτε να επιτύχετε μέγιστη άνεση, χωρίς σπατάλη ενέργειας;
• Πώς μπορεί ένα σύστημα κλιματισμού να προσαρμοστεί απόλυτα στις κτιριακές σας ανάγκες;

Το VRV έχει τις απαντήσεις

Μια λύση για ολόκλητο το κτήριο 

Χάρη στην άκρως αποδοτική τεχνολογία ανάκτησης θερμότητας, το VRV αποτελεί μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για τη θέρμανση, την ψύξη, τον εξαερισμό και την παροχή ζεστού νερού σε μεσαία έως και μεγάλα κτίρια. Συγκεκριμένα, η θερμότητα που αποβάλλεται από τις εσωτερικές μονάδες σε λειτουργία ψύξης μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί για να παραχθεί ζεστό νερό ή για να θερμανθούν άλλα δωμάτια, αυξάνοντας έτσι την ενεργειακή απόδοση του συστήματος και περιορίζοντας τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

Απόλυτος έλεγχος για μέγιστη άνεση και ενεργειακή απόδοση 

Το VRV προσφέρει απόλυτο έλεγχο ώστε να μπορείτε να επιτύχετε την ιδανική θερμοκρασία, καθαρο αέρα και υγρασία. Η δυνατότητα ελέγχου ανά ζώνες σημαίνει ότι μπορείτε να ρυθμίζετε ξεχωριστά τον κλιματισμό σε κάθε δωμάτιο και να διαχειρίζεστε έξυπνα την κατανάλωση ενέργειας, ελέγχοντας πού θα υπάρχει θέρμανση και πού ψύξη. Το VRV προσφέρει επιλογές ελέγχου φιλικές για το χρήστη, οι οποίες παρέχουν μέγιστη απόδοση.