ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ
15_04_2021

CLIMA COMFORT COMPONENTS

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Διεύθυνση

Βρασίδα 11, 115 28 Αθήνα

Επικοινωνία

Τηλ: 210 7255 925 – 926
Fax: 210 7255 927
E-mail: climacom@otenet.gr

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η Clima Comfort Components ε.π.ε., και ως συνέχεια της AGROMATIC ε.π.ε. αντιπρόσωπος της TROX Technik στην Ελλάδα πάνω από 30 χρόνια, δραστηριοποιείται στον χώρο του κλιματισμού υψηλών απαιτήσεων προσφέροντας εξαρτήματα κλιματισμού που εξασφαλίζουν την άνετη διαβίωση σε κλειστούς χώρους και την ασφάλεια στις κτιριακές εγκαταστάσεις. 

Με μέτρο τον άνθρωπο και στόχο την ευημερία του, η TROX κατανοεί την τέχνη της διαχείρισης του κλιματιζόμενου αέρα και ηγείται παγκόσμια με συνεχή εντατική έρευνα στην ανάπτυξη, κατασκευή και πώληση εξαρτημάτων και συστημάτων κλιματισμού, σχεδιάζοντας προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας με άπειρες δυνατότητες τεχνικών εφαρμογών και προωθημένων τεχνικών λύσεων.

H TROX, ο μεγαλύτερος κατασκευαστής παγκοσμίως, με 14 μονάδες παραγωγής, οι 3 στη Γερμανία, θυγατρικές εταιρίες, εισαγωγείς και εκπροσώπους, δίνει δυναμικά το παρόν σε 70 χώρες και στις 5 ηπείρους. Το Πρόγραμμα της περιλαμβάνει:

- Στόμια κλιματισμού
- Αυτόνομες μονάδες εξαερισμού-κλιματισμού
- Συστήματα αέρος-νερού
- Ηχομονωτές 
- Πολύφυλλα διαφράγματα – στόμια εξωτερικής τοποθέτησης 
- Διαφράγματα πυρός και απαγωγής καπνού 
- Συστήματα ρύθμισης παροχής και πίεσης αέρα 
- Φίλτρα αέρος για συστήματα αερισμού-κλιματισμού και απόλυτα φίλτρα για καθαρούς χώρους 
- Κεντρικές κλιματιστικές μονάδες 
- Αξονικούς ανεμιστήρες 

Η Clima Comfort Components ε.π.ε. συνεργάζεται με συνέπεια με τις μεγαλύτερες μελετητικές και κατασκευαστικές εταιρίες στην Ελλάδα και συμμετέχει με τα προϊόντα της TROX στα σημαντικότερα ελληνικά έργα, εστιάζει όμως στον άνθρωπο που ως πελάτης, μελετητής, κατασκευαστής, ιδιοκτήτης, έχει όραμα και τεχνολογικούς στόχους για ένα σωστά κλιματιζόμενο και εξαεριζόμενο ασφαλές περιβάλλον.