ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ
13_04_2021

ALUMIL

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Επικοινωνία

Κεντρικές Εγκαταστάσεις
ΒΙ.ΠΕ. ΚΙΛΚΙΣ 
611 00 ΚΙΛΚΙΣ
Tel: +30 23410 79300
Fax: +30 23410 71988

Κεντρικά Γραφεία
Ιατρού Γωγούση 8, Θεσσαλονίκη - Ευκαρπία
564 29 Θεσσαλονίκη
Tel: 2310 692472
Fax: 2310 692473

www.alumil.com
info@alumil.com

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η ALUMIL είναι το μεγαλύτερο σε παραγωγική δυναμικότητα ιδιωτικό βιομηχανικό συγκρότημα της Ν.Α. Ευρώπης για ολοκληρωμένα συστήματα αλουμινίου και ανάμεσα στους πιο αναγνωρισμένους προμηθευτές συστημάτων για αρχιτεκτονική χρήση στην Ευρώπη.

Με περισσότερα από τριάντα χρόνια εμπειρία, η ALUMIL είναι από τις πιο εξελιγμένες εταιρίες στο χώρο του σχεδιασμού και της παραγωγής προϊόντων διέλασης αλουμινίου, με γραμμές παραγωγής τελευταίας τεχνολογίας σε όλα τα εργοστάσια της, στα οποία εφαρμόζονται «πράσινες» μέθοδοι που σέβονται απόλυτα το περιβάλλον. 

Η ALUMIL παράγει αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου ανώτατης ποιότητας, τα οποία σχεδιάζονται, αναπτύσσονται και δοκιμάζονται στο προηγμένο Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης του Oμίλου και μετέπειτα πιστοποιούνται από διεθνώς αναγνωρισμένα ιδρύματα πιστοποίησης, όπως το Ift Rosenheim (Γερμανία), το ΑΑΜΑ (Η.Π.Α), το Instituto Jordano (Ιταλία), CSTB (Γαλλία), το ΑTG (Βέλγιο) κ.α.

Ως μία από τις πιο καθετοποιημένες εταιρείες αρχιτεκτονικών συστημάτων διεθνώς, η ALUMIL προσφέρει μία τεράστια γκάμα προϊόντων, η οποία δύναται να καλύψει και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι πρόσφατα ανέλαβε την ανάπτυξη των προηγμένων παραθύρων για τα νέα κεντρικά γραφεία της Google Inc. στη Νέα Υόρκη, τα οποία ενσωματώνουν μία πληθώρα μοναδικών καινοτόμων χαρακτηριστικών.

Διακρίσεις

  • Made in Greece Awards 2015

Διακρίθηκε με «Βραβείο Βιομηχανικής Αριστείας», «Έπαινο Εξαγωγικής Αριστείας» και «Τιμητική Διάκριση Καινοτόμου Προϊόντος» στον πανελλήνιο επιχειρηματικό διαγωνισμό «Made in Greece Awards 2015» που διοργανώνεται από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού.

  • Ελληνική Αξία 2015

Έλαβε το βραβείο «Τεχνολογικής Αριστείας» στο διαγωνισμό Ελληνικά Αξία 2015 που διοργανώνεται από το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με την εφημερίδα «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ».