ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ
15_04_2021

AKZO NOBEL

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Διεύθυνση

Κολοκοτρώνη 10, 14568 Κρυονέρι Αττικής

Επικοινωνία

Τηλ: +30 210 81 60 160
Fax: +30 210 81 61 843
Email: powder@akzonobel.com

Website

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η Αkzo Nobel, πολυεθνική εταιρεία χρωμάτων και χημικών, είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά των πουδρών βαφής, με περισσότερα από 32 εργοστάσια στις 5 ηπείρους και εμπορική δραστηριότητα σε περισσότερες από 44 χώρες. Οι πούδρες βαφής της AkzoNobel διακινούνται με την εμπορική ονομασία Interpon.

Τα χρώματα ηλεκτροστατικής βαφής Interpon χρησιμοποιούνται με επιτυχία στην αγορά των αρχιτεκτονικών συστημάτων, των οικιακών συσκευών, των αυτοκινήτων, των προϊόντων πληροφορικής, των μεταλλικών επίπλων και φωτιστικών, και άλλων βιομηχανικών προϊόντων.

Στην αρχιτεκτονική αγορά προσφέρονται οι πούδρες Interpon D. Η σειρά Interpon D αποτελείται από μια πλήρη γκάμα εξαιρετικά ποιοτικών πουδρών που ανταποκρίνονται σε όλα τα διεθνή αρχιτεκτονικά πρότυπα, όπως AAMA, Qualicoat, GSB & EN 12206. Mε έργα σε όλον τον κόσμο εδώ και 40 χρόνια οι πούδρες της σειράς Interpon D παρέχουν στο μεταλλικό υπόστρωμα – αλουμίνιο & χάλυβα – προστασία έναντι όλων των απαιτήσεων ανθεκτικότητας και απαράμιλλο αισθητικό αποτέλεσμα. Η AkzoNobel Πούδρες Βαφής προσφέρει στην αρχιτεκτονική αγορά:

• Μεγάλη ποικιλία ετοιμοπαράδοτων  χρωμάτων 
• Εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη στα βαφεία
• Εξειδικευμένη συμβουλευτική στα αρχιτεκτονικά & μελετητικά γραφεία
• Ταχύτατη ανταπόκριση στην ανάπτυξη νέων χρωμάτων 
• Εκτενή βιβλιοθήκη δειγμάτων
• Παραγωγή κάθε τύπου πούδρας ειδικών προδιαγραφών κατ’εντολή πελάτη
• Πιστοποιημένα προϊόντα κατά AAMA, Qualicoat, GSB και EN 12206 
• Το μεγαλύτερο αρχείο αρχιτεκτονικών έργων τα τελευταία 40 έτη, σε όλον τον κόσμο (δείτε το Track Record Brochure εδώ)

  • H δομή και η οργάνωση της AkzoNobel παρέχουν σε αρχιτέκτονες και κατασκευαστικές εταιρείες την δυνατότητα να προδιαγράψουν τις πούδρες Interpon D για τα έργα τους, παντού στον κόσμο. Γι’ αυτόν το σκοπό τα τελευταία 10 χρόνια έχουμε δημιουργήσει εξειδικευμένο τμήμα μηχανικών που παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες που αφορούν την βαφή των μεταλλικών στοιχείων μεγάλων έργων. 

Με τεράστια γκάμα αποχρώσεων και προστατευτικών επιχρισμάτων, όποιο και αν είναι το μέγεθος, η πολυπλοκότητα ή η γεωγραφική θέση του έργου σας μπορούμε να προσφέρουμε τις καλύτερες τεχνικές συμβουλές και λύσεις για την βαφή των μεταλλικών υποστρωμάτων. Αυτό σημαίνει λιγότερες έννοιες για εσάς. Για συνάντηση με το προσωπικό του τμήματος συμβουλευτικών υπηρεσιών της εταιρίας μας καλέστε μας στο 210 – 8160160 ή στείλτε μας email. Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες μας, τα δείγματα βαμμένων δοκιμίων & τα χρωματολόγια παρέχονται δωρεάν.