ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ
22_09_2020

PHILIPS

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Επικοινωνία

Τηλ: 2111983028

Website

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Για περισσότερα από 110 χρόνια, η Philips οδηγείται από το πάθος της για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, με τη δημιουργία πρωτοποριακών προϊόντων. Από το ξεκίνημα της λειτουργίας μας, η υπεροχή μας βασίστηκε στην ικανότητά μας να διακρίνουμε καινούριες ευκαιρίες και να τις υλοποιούμε μέσα από τη χρήση των πιο εξελιγμένων τεχνολογιών.

Οι ανάγκες και οι επιθυμίες σας βρίσκονται πάντα στο στόχαστρο των ενεργειών μας. Είναι εξαιρετικά σημαντικό για μας να γνωρίζουμε πάντα τις ιδέες, τις απόψεις και τις επιθυμίες σας, έτσι ώστε να μπορούμε να βελτιώνουμε διαρκώς τον τρόπο που χρησιμοποιείτε την τεχνολογία και να σας προσφέρουμε τα προϊόντα που θέλετε.

Τώρα, καθώς αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις της ψηφιακής εποχής, δουλεύουμε πιο σκληρά από ποτέ για να σας εξασφαλίσουμε προϊόντα κορυφαίας τεχνολογίας και να θέσουμε υψηλές προδιαγραφές σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων μας: στην βελτίωση του τρόπου ζωής, τη φροντίδα για την υγεία και την ανάπτυξη της νέας τεχνολογίας.

Εμείς στη Philips αγκαλιάζουμε το μέλλον. Ενα μέλλον που χαρακτηρίζεται από καινοτομίες, όπου η τεχνολογία και ο σχεδιασμός συνεργάζονται για να προσφέρουν καλύτερη ποιότητα ζωής σ' ολόκληρο τον κόσμο.